Lezingen


Openbare lezingen
Lezingen binnen organisaties

Marinus Knoope brengt zijn boodschap graag met enige humor. Met alledaagse voorbeelden neemt hij je tijdens zijn voordrachten over de Creatiespiraal en de Ontknooping mee op de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid. Hij inspireert je om te zoeken naar je eigen passie, contact te maken met verborgen misschien volledig vergeten diepe wensen. Hij daagt je uit te leven naar wat jou werkelijk boeit en bezielt. Hij laat je zien dat je hier bent om je eigen dromen ook daadwerkelijk te realiseren en hoe je door dat te doen ook optimaal bijdraagt aan het welzijn van de samenleving.

Openbare lezingen

Na jarenlang alleen maar gesproken te hebben tijdens interne bijeenkomsten van alle mogelijke organisaties, is er nu eindelijk een vaste plek waar zijn voordrachten voor iedereen toegankelijk zijn.

Meer informatie

De lezingen zijn interactief en gaan over de creatiespiraal, de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid en over de natuurlijke rol van emoties in dat proces (de ontknooping).

Zodra er een nieuwe lezingsdatum bekend is, kun je je aanmelden door een email te sturen naar info@decreatiespiraal.nl onder vermelding van de datum plus je eigen naam en het aantal personen waarmee je van plan bent te komen. Je ontvangt dan een bericht hoe je de entreekosten (17,50 per persoon) kunt betalen. Je aanmelding wordt definitief zodra je betaald hebt. Eventuele vragen kun je mailen naar info@decreatiespiraal.nl of bellen naar Chantal Trigallez nr 06 53 61 62 84. Wij zien ernaar uit je binnenkort te ontmoeten.

Lezingen binnen organisaties

Bijna drieduizend keer is Marinus Knoope door tal van organisaties uitgenodigd om er een van zijn voordrachten te houden. Van onderwijsinstelling tot accountancy en van ziekenhuis tot fabriek: Tot voor kort behandelden zijn voordrachten in organisaties uitsluitend de creatiespiraal een inspirerend en ook bruikbaar betoog over de volkomen natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid.
Sinds kort verzorgt hij ook een nieuwe voordacht die handelt over zijn tweede verrassende ontdekking. Hoe kun je met behulp van je eigen ongewenste stemmingen op een natuurlijke manier van een negatieve in een positieve spiraal komen. De sfeer blijft ondanks de enst van het verhaal altijd licht, luchtig en humoristisch.V eelal laat hij een onvergetelijke indruk achter.

Video


Marinus Knoope spreekt met een dame met een ’vol hoofd’


Marinus Knoope: ’Wie voelt zich zielig?’