websites

De Creatiewerkplaats
Trainingen en individuele creatiecoaching door Rene Onstenk, gevestigd in Arnhem.

De Creatiecoach
’Uw wens is het mooiste dat bestaat.’ Als creatiecoach helpt René Bussink u graag inzicht te krijgen in uw werkelijke ambities, zodat ook u uw wensen kunt realiseren.

Creatiespiraaltips
Met ’Over hoe ik verliefd werd op de creatiespiraal en een experiment begon met mijn leven als inzet’ en andere verhalen van Nadav Vissel.

Changing Colors
Annette Beerens heeft een therapeutische tuin. De tuin is voor mensen die lijden aan kleine of grote psychische problemen, burnout, depressie, stressverschijnselen en overspannenheid. Het ontwerp van de tuin is gebaseerd op de 12(+2) stappen van de creatiespiraal.

Cens Coaching
Dimphy Wolters is het gezicht van Cens Coaching. Cens coaching is een beweging in beweging. De beweging houdt zich bezig met het uitdragen van het Creatie Emotie Navigatie Systeem.

Stem en ziel, Maurice Willems
Onze stem is de directe expressie van onze ziel. In de sessies en workshops van Maurice Willems leer je de rijke expressie mogelijkheiden van jouw stem kennen. Hij maakt in zijn werk gebruik van de Ontknooping.

Soy
Donna Schaap helpt en inspireert mensen, organisaties en bestuurders bij het vinden van hun drijfveren en begeleidt hen bij het integreren ervan in leven en werk. Het gedachtegoed van Marinus Knoope, beschreven in De Creatiespiraal en De Ontknooping, geldt hierbij als uitgangspunt.

Inge Knoope
Coaching, emotiewerk, procesbegeleiding en supervisie door Inge Knoope. Inge werkt met de Creatiespiraal. Gevestigd in Culemborg.

Mooi stil
Mooi Stil is een adviesbureau en begeleidt trajecten op het gebied van talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Lianne van Zutphen vindt het mooi om iemand in zijn kern, in zijn eigen kracht, zichzelf te laten sturen. Zij werkt graag met de creatiespiraal.

Vol Zin Zijn
Marleen Brants (Vol Zin Zijn):
"Ik wil u graag meenemen in de 12 natuurlijke stappen van de creatiespiraal
Op weg naar een leven waarin je leeft naar wat je werkelijk wenst
En wie weet…………….het zou zomaar kunnen!"

Bezinningscentrum De Zwanenhof
De Zwanenhof organiseert regelmatig lezingen en trainingen rondom het gedachtegoed van Marinus Knoope.

Scheppersunie
We zijn allemaal schepper: elke dag voegen we iets toe aan de wereld. Toch zijn we niet altijd gelukkig met het eindresultaat. Laten we daarom samen actie voeren voor een mooiere schepping!
De Scheppersunie is in oprichting. Marinus Knoope is één van de oprichters.

Polyamorie
Ageeth Veenemans heeft het eerste Nederlandse boek over polyamorie geschreven. Het hoofdstuk ’Jaloezie is een geschenk’ is gebaseerd op het gedachtengoed van De Ontknooping.

Stichting Spirare
Stichting Spirare draagt het gedachtegoed van Marinus Knoope rondom de Creatiespiraal en de Ontknooping uit. Via coaching, opleiding en spiraalmanagement.

Stratch
STRATCH is een organisatie van ervaren professionals met de ambitie om Nederland vitaal te maken. Oprichter Anne de Jong was de 1e consultant in Nederland (toen KPMG), die 15 jaar geleden de Creatiespiraal als basis voor zijn aanpak nam.

Stichting Counselling
Aangesloten bij Stichting Counselling.