boeken

de creatiespiraal

In de creatiespiraal beschrijft Marinus Knoope de achtereenvolgende fasen die een scheppend mens op weg van wens naar werkelijkheid telkens weer doorloopt. In 1999 kwam het boek uit en tot op heden werden er in nederland circa 130.000 exemplaren van verkocht. Het boek heeft 12 jaar onafgebroken in de bol.com (populaire psychologie) gestaan. Inmiddels verschenen in het Duits en in het Italiaans. Aan een Franse en Engelse versie wordt gewerkt. Meer over de creatiespiraal.

de ontknooping

Het tweede boek de ontknooping is een antwoord op de vraag hoe van een negatieve in een positieve spiraal te komen! De ontknooping onthult de helende kracht en de sturende rol van negatieve emoties in het functioneren van de scheppende mens. In het boek wordt duidelijk waarom het onderdrukken van die emoties tot stagnaatie in onze creatieprocessen leidt en wordt beschreven hoe je deze stagnatie kunt verhelpen.Meer over de ontknooping.

De creatiespiraal voor kinderen.

‘Filo ontdekt de wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid.’
Een kado voor je leven van Sint, de Kerstman of een andere gever. Een spannend lees&doe-boek die de lezer stap voor stap meeneemt op een avontuurlijke reis langs zijn droomwensen op weg naar verwezenlijking. Spelenderwijs worden gestimuleerd: contact maken met jezelf, verbeeldingskracht, je positief leren uiten, samenwerken, doorzetten, in jezelf en je dromen geloven, hulp leren vragen, maar bovenal je eigen creatiekracht en zelfvertrouwen. Ga mee op reis met de Wensenprofessor en Filo en beleef door te lezen en te doen het avontuur van je (eigen) leven! Voor lezers van 10 tot 100.
ISBN 9789080467705 € 16,95
Door: Marinus Knoope en Chantal Trigallez