Nieuws

Lieve lezer,

Met deze nieuwsbrief een terugblik op het afscheid van Marinus, nu Rien, op 23 juni jl. De bijeenkomst "de knoop gaat los" was de opstap naar the next level: het DeelGenootschap Creatiespiraal. Je kunt er in deze nieuwsbrief van alles over lezen.

Als er iets in je gelokt wordt door dit doorgaande vuur dan ben je van harte uitgenodigd op 13 september as. bij de kick off van het DeelGenootschap Creatiespiraal.

Voor iedereen die er op 23 juni jl. bij was maar ook als je niet geweest bent, geniet nog even mee van:

💛 de aftermovie van 'de knoop gaat los' op 23 juni. jl.
💛 de terugblik van Inge
💛 een dankwoord van Rien
💛 de portretfilm van Marinus
💛 toegift: netwerken en ontknoopen

Een next level - de Creatiespiraal in de samenleving

vrijdag 13 september van 16:00 -19:30 uur de kick off DeelGenootschap Creatiespiraal  in het Veerhuis in Varik.  Dit is tevens een geschikt moment om je te informeren over de eenmalige Masterclass - Verder met de Creatiespiraal

Kosten zijn 40 euro incl. diner.
We zien je graag, meld je aanbij inge@knoope.nl

Vooruit! kijken door terugblikken

Ontroerend en verbindend, zo verliep het op 23 juni op het event 'De Knoop gaat Los'.

Twee knoopjes los ~ terugblik van Inge

Het stokje is overgedragen: een nieuwe generatie ontknoopt. Op 23 juni j.l. namen we afscheid van het openbare optreden van mijn broer, Marinus Knoope. Vol eerbied vertelden mensen hem wat zijn trainingen en boeken - de Creatiespiraal en de Ontknooping - voor hen betekend hebben. Velen spraken over de opheldering, bemoediging, inspiratie en ... lees verderop de website van Inge Knoope

Dankwoord van Rien

Allerliefste mensen, 

Van harte wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie aanwezigheid op 23 juni in het veerhuis in Varik. Tevens een heel groot compliment voor de organisatie van deze bijzondere bijeenkomst. Het was voor mij een onvergetelijke en ontroerende dag.

Ik heb ontzettend genoten van jullie blijken van liefde en waardering: het hartverwarmende ontvangst, de liefdevolle toespraken, het gezamenlijke zingen van mijn lievelingschansons

het mooie overgangsritueel met fakkel en vuur, de muzikale omlijsting en nog veel meer. Te veel om allemaal op te noemen.
Om afscheid van jullie te nemen was voor mij een heel droevig moment. Het liefst had ik nog heel lang met jullie samen in deze feestelijke sfeer van verbondenheid willen vertoeven op deze mooie zomerse dag.

Het ga jullie goed!
Heel veel liefs en hopelijk tot ziens! Jullie zijn altijd welkom bij mij in Nijmegen.
Rien

De portretfilm van Marinus die première kreeg

Wij zijn dit-ben-ik.nu. Mensen portretteren in film brengt ons samen. Vanuit onze afzonderlijke expertise zijn we samen uit op 'inblinken', dat is  hét werkwoord dat bij ons past. Schitteren: opvallen door jezelf te durven zijn en van daaruit je eigen initiatief te kunnen nemen in samenwerking.

"Netwerken & Ontknoopen"

Aan de hand van de metafoor van de appelboom, zoals Marinus Knoope die in de Creatiespiraal introduceert, legt Inge Knoope uit, welke type relaties je kunt onderscheiden.